label_szabadsag
Magunkról | Kapcsolat | Munkatársak
Hu Ro En
Napirenden Kult-Túra Vélemény Körkép Sport Mozaik Hirdetés/Reklám Opera EU-világ Életmód Bulvár Művelődés Campus
Számítástechnika Gazdaság Állatbarát Egészségügy Riport Decibel Motorház Tudomány Totyogó Bonifácz Élő emlékezet Világjáró
Az összes kommentálható tartalom

VIDEÓ - Sztánai farsang 2016 - Könyvbemutatók, vetítés a Szentimrei-házban, kincskeresés az udvaron...    [2016. február 08.]
Szabó Zsolt, a Szentimrei Alapítvány elnöke a 2016-os farsangi mulatság kapcsán a sztánai Szentimrei-házban és környékén zajlott eseményekről számol be a WebSzabadságnak.

VIDEÓÖSSZEÁLLÍTÁS - Forgalmi nehézségek a kolozsvári Állomás téren    [2016. január 11.]
Szerencsére az aluljárókat korszerűsítették (bár egyik bejáratánál emberi fekáliát figyeltünk meg), így elméletileg a gyalogosoknak lehetőségük van igénybe venni őket, az Állomás téren zajló átfogó útfelújítási és a vasútállomás épülete előtti munkálatok továbbra is jelentősen megnehezítik a közúti forgalmat.

Az emberek nemigen veszik igénybe az aluljárókat, szabálytalanul kelnek át az úttesten, a gépjármű-, villamos- és teherforgalom alig fér meg egymás mellett, a Kisbács község, Maxim Gorkij/Corneliu Coposu utca irányából érkező forgalmat pedig elterelték, így az Állomás-téren igen nehéz közlekedni. (4)

FOTÓK - Forgalmi nehézségek a kolozsvári Állomás téren    [2016. január 11.]
Szerencsére az aluljárókat korszerűsítették (bár egyik bejáratánál emberi fekáliát figyeltünk meg), így elméletileg a gyalogosoknak lehetőségük van igénybe venni őket, az Állomás téren zajló átfogó útfelújítási és a vasútállomás épülete előtti munkálatok továbbra is jelentősen megnehezítik a közúti forgalmat.

Az emberek nemigen veszik igénybe az aluljárókat, szabálytalanul kelnek át az úttesten, a gépjármű-, villamos- és teherforgalom alig fér meg egymás mellett, a Kisbács község, Maxim Gorkij/Corneliu Coposu utca irányából érkező forgalmat pedig elterelték, így az Állomás-téren igen nehéz közlekedni. (4)

A kolozsvári reptér több alkalmazottját is kihallgatta a közlekedési minisztérium vizsgálóbizottsága    [2016. január 08.]
A kolozsvári repülőtér több alkalmazottját is kihallgatta a közlekedési minisztérium vizsgálóbizottsága, amelyik azt kutatja, hogy milyen körülmények között sodródott ki tegnap a Blue Air gépe a kifutópályáról. Tárgyalnak az incidensről a ROMATSA és a légitársaság képviselőivel is.

VIDEÓINTERJÚ - Kertész Levente: idénre is nagy terveink vannak    [2016. január 08.]
A Kolozsvár Teker Sportegyesület elnökétől az idei rendezvények felől érdeklődtünk...

Ceauşescu Magyarország elleni katonai akcióra készült volna 1989-ben?    [2015. december 18.]
Victor Atanasie Stănculescu (képünkön) és egy volt titkosszolgálati tábornok cáfolja, hogy Nicolae Ceauşescu kommunista diktátor 1989 nyarán a paksi atomerőmű elleni rakétatámadást készített volna elő, ahogyan azt Szőczi Árpád újságíró Temesvár - A romániai forradalom kitörésének valódi története című könyvében leírta.

VIDEÓINERJÚ - Borsási Sarolta: "Nagyon erős közösséget sikerült felmutatnunk"    [2015. december 18.]
Borzási Sarolta, a Kolozsvár 2015 – Európa Ifjúsági Fővárosa rendezvénysorozatát koordináló SHARE Föderáció magyar ügyekért felelős alelnöke a kitűzött célokról és az elért eredményekről beszél.

VIDEÓINTERJÚ - Többnyelvű üdzözlőtáblák Kolozsvár bejáratainál? Talán jövőre...    [2015. december 18.]
Horváth Annától afelől érdeklődtünk, az Európai Ifjúsági Főváros kapcsán a többnyelvűség érvényesítésének vonatkozásában az önkormányzat szempontjából melyik volt a legnehezebb pillanat, mely magyar kérés vagy intézkedési felvetés ütközött a legnagyobb ellenállásba.

FOTÓ - Generációk    [2015. november 10.]
Kolozsvár, Gépész/Maşiniştilor utca.

FOTÓRIPORT - A gyerekek is meglátogatták a WizzAir repülőgép pilótafülkéjét    [2015. november 07.]
Több gyerek és felnőtt vett részt ma délelőtt a Kolozsvári Magyar Plane Spotting Társaság (www.planespottingclj.wordpress.com) által immár 7-ik alkalommal szervezett repülőgép-látogatáson.

Az érdeklődők Kovács Gergelyt, a WizzAir kolozsvári báziskapitányát és két pilóta kollégáját, valamint két légi utaskísérőt az Airbus A320 típusú repülőgép sajátosságairól, a repülés különlegességeiről, illetve az utasokkal történő foglalkozás nehézségeiről faggatták.

A látogatás fénypontját természetesen a pilótafülke látogatása jelentette, a jelenlevők viszont sok-sok érdekességet tudhattak meg a repülőgép műszaki sajátosságairól, működési jellegzetességeiről, illetve a légi utaskísérők munkájának különlegességeiről is. (4)

VIDEÓ - "Kilencventől még nem volt, de már rég meg kellett volna történnie"    [2015. november 06.]
Az utca emberét az elmúlt napok történéseiről kérdeztük...

VIDEÓ - Véradás a sportcsarnok mellett    [2015. november 02.]
A kolozsvári Horia Demian sportcsarnok parkolójában ma 13 óráig lehetett vért adományozni a REACT Egyesület által évente kétszer szervezett O șansă pentru viață/Esély az életre kampány részeként. A dátumot már három héttel ezelőtt leszögezték, így véletlenül esett éppen a bukaresti Colectiv szórakozóhelyen történt tragédia utánra – ám emiatt még többen adományoztak vért: a szervezők elmondása szerint körülbelül százötven önkéntes jelentkezett.

VIDEÓ - Vért adnak a bukaresti tragédia túlélőinek    [2015. november 02.]
A Kolozsvári Véradó Központnál jártunk annak érdekében, hogy megtudjuk: hány személy adott vért a bukaresti tragédia túlélőinek. A videóriportban megszólal egy véradó is.

FOTÓRIPORT - A Szamos partjáért tüntettek    [2015. október 30.]
Másodszor szerveztek tiltakozó akciót az Erzsébet hídnál a Szamos-part „lebetonozását” ellenző civilek, akik azt megelőzően reggel feketével befestették a munkagépek ablakait, így akadályozva a munkálatokat. (4)

VIDEÓINTERJÚ - Radikális változások a kolozsvári parkolási rendszerben    [2015. október 29.]
A Horváth Anna RMDSZ-es alpolgármester által javasolt és a városi tanács elfogadására váró határozattervezet által teljesen átalakulna a belvárosi parkolási rendszer annak érdekében, hogy teret engedjenek a közszállításban már eszközölt – és a jövőben is folytatódó fejlesztésnek. – Megharagszik rám több száz autós, de több ezer haszonélvezője lesz az új rendszernek – jelentette ki lapuknak a tisztségviselő. Miben áll a javaslata?

VIDEÓ - Terhes maradtál. Megtartod a magzatot?    [2015. október 23.]
Negyven nap az életért címmel kampányt szervezett az Életért Generáció elnevezésű akciócsoport.

*** Készült a Szakmai gyakorlat médiaintézményi munkahelyért/Practică pentru un loc de muncă în mass-media elnevezésű projekt (POSDRU/161/2.1/G/138032) keretében. ***

VIDEÓRIPORT - Slam poetry: érezd, ne pedig értsed    [2015. október 23.]
Modern, kortárs költészet, slam poetry. Ilyen jellegű estet tartottak a minap a Junkyardban. A rendezvény két mottó köré épült: érezd, ne pedig értsed, illetve akár te is állhatsz legközelebb színpadra... Nos, kipróbálod?

VIDEÓINTERJÚ - Lényeges változások a civil szervezetek pályázati rendszerében    [2015. október 21.]
Horváth Anna, Kolozsvár alpolgármestere a részletekről beszél. További információk a holnapi, október 22-i Szabadságban.

VIDEÓ - Tatarozzák a kolozsvári városháza tornyát    [2015. október 21.]
Bár a Kolozsvári Polgármesteri Hivatal központi székhelyének tornyát már egy éve beállványozták, de a felújítási munkálatok csak néhány hete zajlanak...

VIDEÓ - Folytatódnak a munkálatok a Házsongárdi temetőben levő illegális kriptánál    [2015. október 20.]
Bár Horváth Anna kolozsvári alpolgármester, Oláh Emese, Geréd Imre és Csoma Botond városi tanácsosok büntető feljelentést tettek ez ügyben, kiemelve, hogy törvénytelen építkezésről van szó, mai terepszemlénken azt tapasztaltuk: tovább folytatják a munkálatokat. Úgy tudjuk, tegnap az RMDSZ-es alpolgármesternek jelezték az építkezés folytatását, s a helyi rendőrség a helyszínen járt.

*** Készült a Szakmai gyakorlat médiaintézményi munkahelyért/Practică pentru un loc de muncă în mass-media elnevezésű projekt (POSDRU/161/2.1/G/138032) keretében. ***  « Első oldal    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   ...»    Utolsó oldal »  


Az Ön híre
Mihálik András könyvbemutatója
...
Hír feltöltéséhez kérjük, jelentkezzen be itt.
 Az összes ÖN híre  Legutóbbi hozzászólások
A legutóbbi öt hozzászólás.
  • Arnika: YESSS!
  • arnika: Eso utan koponyeg... negy ev alatt nem volt ido lepni? Szep lassan, egyenkent ki...
  • Bela: Szuper az ujsag cikk.En a Tokoz negyedben szulettem es csak a nagy szuloktol hal...
  • Iczig: nem igazan erdekel....
  • B.Gy: ezt érdemes minden kolozsvárinak elolvasnia:
    Jeszenszky Géza...

Kommentálható tartalmak
A legutóbbi öt kommentálható tartalom.
Te is tudod a helyes válaszokat! Vagy vannak fejtörő kérdéseid?
Ingyenes, magyar nyelvű kvízverseny a Bulgakovban
VIDEÓ - Kolozsváron tartottak bemutatót a Sztánai Lovasok
FOTÓRIPORT - Ismét kvízverseny a Bulgakovban, ismét agymozgató kérdések…
VIDEÓINTERJÚ - 27. Tusványos: Melyik mértékű bérszakadék esetében már nem kecseg...
VIDEÓRIPORT - Lóháton, nomád stílusban Porolissum meghódítására
 Az összes kommentálható tartalom  

Szavazógép
Önt zavarta az Untold feszivál zaja?
Ittam két sört, betettem a füldögót, aludtam
Igen, nagyon hangos volt a zene
Nem zavart
Eddigi szavazatok száma:560
Korábbiak  

Legolvasottabb tartalom
Az elmúlt 3 nap legolvasottabb tartalmai.Üzenőfal
Üzenetének elküldésére kérjük, jelentkezzen be.

Reklámajánlat
Apróhirdetési díjszabások (letöltés)
Tarife pentru marea reclama (în varianta tipărită a ziarului) (letöltés)
Reklámdíjszabás - a nyomtatott újságban (letöltés)
Tarife la mica publicitate (varianta tiparita) (letöltés)
Politikai reklámdíjszabás (letöltés)
Reclama politica (letöltés)
Advertising prices (letöltés)

Legutóbb regisztráltak
Üdvözöljük legutóbb regisztrált tagjainkat: ssandorr, kiseniko, Kszaniszlo, Cosmetic Plant, 64petrik.
Regisztrált tagok száma: 4094.
 Regisztráció  

On-line felhasználók
Regisztrált: 0
Vendég: 789
Bejelentkezett felhasználók:
Impresszum Adatvédelem Software development by Codespring. Web hosting by Codespring.
Támogatók:
Communitas Alapítvány Communitas Alapítvány
Hungarian Human Rights Foundation Magyar Emberi Jogok Alapítvány - Hungarian Human Rights Foundation (HHRF - New York).
Bethlen Gábor Alap Bethlen Gábor Alap