label_szabadsag
Magunkról | Kapcsolat | Munkatársak
Hu Ro En
Napirenden Kult-Túra Vélemény Körkép Sport Mozaik Hirdetés/Reklám Opera EU-világ Életmód Bulvár Művelődés Campus
Számítástechnika Gazdaság Állatbarát Egészségügy Riport Decibel Motorház Tudomány Totyogó Bonifácz Élő emlékezet Világjáró
Kultura

« Vissza a főoldalra


Létfontosságú a humor a gondterhes időkben

Létrehozva: 2016. október 28. 02:48

(dézsi)

Egy jó vígjáték sikere nemcsak a jól kitalált történeten, sokkal inkább a poénok, csattanók időzítésen, a színészi munka minőségén múlik – árulta el Carl Haber, a 8. Comedy Cluj Nemzetközi Filmfesztivál zsűritagja azon a tegnapi sajtótájékoztatón, ahol a héten zajló rendezvény zsűrijével találkozhattak a sajtó képviselői.


– A komédia szereplői nem rejtőzhetnek a hatásvadász látványvilág mögé – tette hozzá az amerikai származású filmes, akinek nevéhez fűződik a római Nemzetközi Filmiskola megalapítása is. Ugyancsak ő fogalmazta meg, hogy a nézőközönséget nehéz megnevettetni, egy jó vígjátékhoz szükséges a magas szintű szakmaiság. Domnica Cîrciumaru casting igazgatótól, a zsűri román tagjától megtudhattuk, hogy mi a jelentősége ennek a munkának. – A casting igazgatónak rendkívül kreatívnak kell lennie, hiszen már a forgatókönyv olvasásakor látnia kell a teljes képet, hogy a legjobb megoldásokkal állhasson elő – fogalmazott a Cîrciumaru.

Mi ez?

 


További cikkek
MA


TEGNAP


TEGNAPELŐTT


Tovább a rovat cikkeihez
Impresszum Adatvédelem Software development by Codespring. Web hosting by Codespring.
Támogatók:
Communitas Alapítvány Communitas Alapítvány
Hungarian Human Rights Foundation Magyar Emberi Jogok Alapítvány - Hungarian Human Rights Foundation (HHRF - New York).
Bethlen Gábor Alap Bethlen Gábor Alap