label_szabadsag
Magunkról | Kapcsolat | Munkatársak
Hu Ro En
Napirenden Kult-Túra Vélemény Körkép Sport Mozaik Hirdetés/Reklám Opera EU-világ Életmód Bulvár Művelődés Campus
Számítástechnika Gazdaság Állatbarát Egészségügy Riport Decibel Motorház Tudomány Totyogó Bonifácz Élő emlékezet Világjáró
HirdetesReklam

« Vissza a főoldalra


SZÍVÜGYE A SZABADSÁG? LAPOZZA A LAPOT AZ INTERNETEN IS!

Fizessen elő újságunk nyomtatott változatára a DIGITÁLSTANDON, hogy mindent elolvashasson
Létrehozva: 2014. szeptember 11. 11:05
Tisztelt olvasónk!

A Szabadság nyomtatott, teljes változata immár több mint egy éve digitális formában is olvasható, a világ bármely pontján. Újságunkat az interneten is “áruba bocsátottuk” azzal a szándékkal, hogy azokra a helyekre is eljusson, ahova a terjesztés már nem terjed – legyen az ország határain belül a távolabbi megyékben, vagy határon túl, ahol olvasóinkat érdeklik az itthoni történések, események, fontos számukra a kolozsvári, az erdélyi élet, érzés. Mert számunkra is fontos olvasóink hűsége és kitartása lapunk, a Szabadság mellett, amelyet csak azáltal tudunk fenntartani (a WebSzabadság működését is beleértve), ha megrendelik.   

A Digitálstand révén elő lehet rá fizetni, illetve laponként is meg lehet vásárolni kényelmesen, otthonról, a nap és a hónap bármelyik szakaszában, órájában – bankkártyával, bankátutalással, PayPal-lel stb. – kezelési költség nélkül (havi előfizetési díj: 28 lej, 1800 forint, 6 euró). A digitális Szabadságot ily módon nyugodtan olvashatja, lapozgathatja bárhol tartózkodna, bármikor. Egyéni cikkekkel, riportokkal, elemzésekkel igyekszünk majd felkelteni olvasói kíváncsiságukat, illetve „hazavárni” Kolozsvárra, Szilágyságba, Besztercére, Fehér megyébe a nagyvilágban élőket.

Előfizetése révén segítségünkre lesz vállalt feladatunk teljesítésében: hitelesen, tárgyilagosan tájékoztatni, megőrizni a kiegyensúlyozottságot, széles körben terjeszteni a magyar kultúrát, megőrizni népi hagyományainkat, ápolni és erősíteni magyarságtudatunkat, összetartani nemzetünket. 

Természetesen a nyomtatott Szabadságot (a digitális mellett) továbbra is megvásárolhatják, illetve előfizethetik a magán lapterjesztőknél, valamint a postahivatalokban.

Tisztelt olvasónk, legyen hát előfizetőnk, és segítsen megvalósítani közös céljainkat!

 

Részletek itt. (4)


[WEB - Lapunk nyomtatott változatában nem szereplő, kizárólag internetes tartalom.]

További cikkek
MA


TEGNAP


TEGNAPELŐTT


Tovább a rovat cikkeihez
Impresszum Adatvédelem Software development by Codespring. Web hosting by Codespring.
Támogatók:
Communitas Alapítvány Communitas Alapítvány
Hungarian Human Rights Foundation Magyar Emberi Jogok Alapítvány - Hungarian Human Rights Foundation (HHRF - New York).
Bethlen Gábor Alap Bethlen Gábor Alap