label_szabadsag
Magunkról | Kapcsolat | Munkatársak
Hu Ro En
Napirenden Kult-Túra Vélemény Körkép Sport Mozaik Hirdetés/Reklám Opera EU-világ Életmód Bulvár Művelődés Campus
Számítástechnika Gazdaság Állatbarát Egészségügy Riport Decibel Motorház Tudomány Totyogó Bonifácz Élő emlékezet Világjáró
Kultura

« Vissza a főoldalra


Filmtettfeszt Fehér istennel és Liza, a rókatündérrel

Létrehozva: 2015. szeptember 19. 00:58


Összesen kilenc egész estés játékfilm szerepel a 15. Filmtettfeszt – Erdélyi Magyar Filmszemle programjában, köztük Mundruczó Kornél Fehér isten című alkotása – amely elnyerte az Un Certain Regard szekció fődíját tavaly Cannes-ban –, Ujj Mészáros Károly több fantasztikusfilm-fesztivált megjárt Liza, a rókatündérje, valamint az Argo 2 (r.: Árpa Attila), amely egy közvélemény-kutatás szerint az év legjobban várt filmje Magyarországon – tájékoztatnak közleményükben a szervezők. A nagyjátékfilmek és a versenyszekció tizenegy versenyfilmje mellett hat dokumentumfilm és harminc rövidfilm került be a programba.


A fesztivál hagyományaihoz híven idén is várja a mozikba a legkisebbeket, ezúttal két felejthetetlen Dargay Attila-filmmel: a Lúdas Matyival és a Szaffival, továbbá a híres mentőkutyáról szóló, animált betéteket is tartalmazó ifjúsági filmmel, a Manccsal. A hétvégi délelőttök további gyerekfoglalkozásokkal egészülnek ki Nagyváradon és Csíkszeredában.

 


További cikkek
MA


TEGNAP


TEGNAPELŐTT


Tovább a rovat cikkeihez
Impresszum Adatvédelem Software development by Codespring. Web hosting by Codespring.
Támogatók:
Communitas Alapítvány Communitas Alapítvány
Hungarian Human Rights Foundation Magyar Emberi Jogok Alapítvány - Hungarian Human Rights Foundation (HHRF - New York).
Bethlen Gábor Alap Bethlen Gábor Alap