Halott gyerekek a bőröndbenEgy rendkívül vallásos hírében álló brit nyugdíjas 50 évig rejtegette manchesteri lakásában, egy bőröndben két halott gyermekét. Mivel 1956-ban a gyerekek születésének idején Margaret Guarino nem volt férjnél, szégyellte terhességét és soha senkinek nem számolt be az esetről.


A dologra jóval azután derült fény, hogy a 74 éves hölgy 2006-ban elhunyt, mivel rokonai csak nemrég vettek erőt magukon és nézték át Margaret holmiját. Amikor a két holttestre bukkantak, riasztották a rendőröket. A nyomozás megállapította, hogy a gyermekek holtan születtek 1956-ban

Korábban a nő ugyan férjnél volt, de 1950-ben elvált és csak 1958 ismerkedett meg következő házastársával, akivel hat gyermeket hozott világra.

Mint Margaret Guerino unokája a Manchester Online című weblapnak elmondta, nagyon sajnálja, hogy a nagyi senkinek nem öntötte ki a szívét, és senki nem vigasztalhatta meg a bajban.

A 23 éves fiatalember szerint nagymamája nagyon komolyan vette a vallást, és a közösség oszlopa volt, akinek bizonyára rendkívül nehezére esett egy ilyen titkot rejtegetnie fél évszázadon keresztül.


[WEB - Lapunk nyomtatott változatában nem szereplő, kizárólag internetes tartalom.]