Három lefekvés előtti szokás, ami segít a fogyásbanÍme, három egészséges szokás, amit ha beépítesz az esti rutinba, még a fogyás is könnyebben megy majd!


A lefekvés előtti szokásainkkal hozzájárulhatunk, de hátráltathatjuk is a fogyókúránk sikerességét. Azt gondoljuk, mondanunk sem kell, hogy az egész napos tudatos étkezést tönkreteheti az esti nassolás, ahogy az is köztudott, hogy a számítógép elől, hullafáradtan bedőlni az ágyba sem egészséges. Lássuk, melyik az a három szokás, amit érdemes beépíteni az esti rutinba, hogy könnyebben menjen a fogyás!

1. Hagyd ki az esti borozást!

Bár sokan esküsznek a lefekvés előtti egy pohár borra, a biztonság kedvéért mondj le róla. Lehet, hogy könnyen álomba szenderít, de az éjszakád nem lesz tőle nyugodt, ráadásul a felesleges cukrokat is kikerülheted.

2. Tervezd meg a reggelt!

Jó kisiskolás módjára pakold be már este a táskád, készítsd ki a másnapi ruhád, rakd össze az edzőcuccod... ha belefér, még a reggelidet is összeállíthatod. Így másnap kényelmesen tudsz reggelizni, amivel elkerülheted, hogy beugorj tejeskávéért és péksütiért a pékségbe.

3. Nézd át az étkezési naplód!

 Étkezési naplót vezetni nagyon hasznos fogyókúra alatt. Este nézd vissza az aznapi választásaidat, és tervezd meg a másnapi étrended. Ezáltal nem csak rendszerezettebb, motiváltabb is maradhatsz. (4)


[WEB - Lapunk nyomtatott változatában nem szereplő, kizárólag internetes tartalom.]