Figyelmeztető jelek a hüvelykujjbanMinél nyúlánkabb ez a magányos testrész, annál jobb adottságokkal áldott meg minket a sors. A hüvelykujjunk hosszúságát vizsgálva újabb információkat kapunk jellemünk erős és gyenge pontjairól.


Rövid hüvelykujj: akinek kezéhez és többi ujjához képest a hüvelykujj látványosan kisebb, akkor egy önállótlan, gyenge akaratú emberrel állunk szemben. A kitartást még hírből sem ismeri, ehhez képest viszont meglepően önfejű lehet, aki nem hajlandó mások álláspontján még elgondolkodni sem. Nézeteiben meglehetősen korlátolt, és nem biztos, hogy ez a rendíthetetlenség ésszel is párosul.

Átlagos hosszúságú hüvelykujj: íme, egy okos ember, akinek nem szokása másokon átgyalogolni, de kellő akarattal rendelkezik ahhoz, hogy elérje céljait. Egyáltalán nem vonzzák a szélsőségek, mindig keresi a harmonikus megoldásokat. Nem szereti megbántani embertársait, ezért mindig körültekintően fogalmaz, ha kellemetlen híreket vagy észrevételeket kell közölnie. Ideális házastárs, mert könnyen alkalmazkodik és nem veszekedős típus.

Hosszú hüvelykujj: amikor a kitartást, a talpraesettséget és az intelligenciát osztották, ő biztosan az első sorban állt, és szépen mosolygott az adagok mérőjére. Ez az ember zseniális adottságokkal rendelkezik, és újító szelleme nem ismer határokat. Kiváló tudós vagy művész lehet belőle, de a szórakoztatóiparban is ő tud a legjobban helytállni. Sikerre született, és akaratát bármilyen akadályon keresztülviszi. (Netbulvár)

[WEB - Lapunk nyomtatott változatában nem szereplő, kizárólag internetes tartalom.]