*** Eredetileg feltöltve 2009 szeptemberében ***

A több mint másfél éve működő szolgáltatásunk segítségével egyszerűen, gyorsan és kényelmesen férhet hozzá a Szabadság weboldalán megjelenő cikkekhez, a nap folyamán feltöltött, a Kolozsvárt és vonzáskörzetét érintő gyorshírekhez. Az RSS-hírcsoportokon keresztül folyamatosan, s szinte azonnal értesülhet arról, ha kedvenc rovatában új cikk, vagy a gyorshírekben új anyag jelenik meg!


Az RSS az angol Really Simple Syndication kifejezés rövidítése, nyers magyar fordításban "igazán egyszerű hírmegosztásnak" olvasható. Az RSS olyan lehetőséget takar, melynek segítségével például a archivum2.szabadsag.ro, vagy más portál, blog frissen megjelent híreinek címeit és rövid ismertetőit érheti el kényelmesen és gyorsan.

Az RSS használatával elkerülhető, hogy a Szabadság honlapjának oldalait naponta többször is végig kelljen nézni, hiszen az újonnan felkerült anyagok megjelenéséről az RSS-olvasó programon keresztül értesülünk, mely szinte azonnal jelez, ha a megadott webhelyen új anyagot publikálnak, s persze a felhasználó élő könyvjelzőinek törlésével bármikor le is mondhatja az "előfizetést".

 

 

Friss hírek az RSS segítségével!A Szabadság honlapjának RSS-hírcsatornái
Az összes cikk
Napirenden
Kult-Túra
Vélemény
Körkép
Riport
Gyorshírek

[WEB - Lapunk nyomtatott változatában nem szereplő, kizárólag internetes tartalom.]