label_szabadsag
Magunkról | Kapcsolat | Munkatársak
Hu Ro En
Napirenden Kult-Túra Vélemény Körkép Sport Mozaik Hirdetés/Reklám Opera EU-világ Életmód Bulvár Művelődés Campus
Számítástechnika Gazdaság Állatbarát Egészségügy Riport Decibel Motorház Tudomány Totyogó Bonifácz Élő emlékezet Világjáró
« vissza

Eckstein indul az RMDSZ elnöki tisztségért folytatott harcban

Létrehozva: 2010. november 22. 13:34

SZERZŐ: PAPP ANNAMÁRIA   

"Elképzeléseim vannak arra vonatkozóan, hogyan lehet a dolgokat jobban csinálni."
Ma Eckstein-Kovács Péter volt RMDSZ-es szenátor, a Szabadelvű Kör elnöke, Traian Băsescu államfő kisebbségi tanácsosa bejelentette: indul az RMDSZ szövetségi elnöki tisztségért folytatott harcban. [Szóljon hozzá!]

- Egy feltételnek még teljesülnie kell, éspedig annak, hogy a Kolozs megyei szervezet, ahova tartozom, támogasson. Remélem, ennek kinyilvánítása még a közeljövőben megtörténik. Valaki nem szállhat be úgy országos versenybe, hogy a sajátjai ne bízzanak meg benne. – nyilatkozta a Szabadságnak az RMDSZ-es politikus.

Mint ismeretes, 2011. február 26-én és 27-én Nagyváradon rendezik meg az RMDSZ tizedik kongresszusát, amelyen tisztújításra is sor kerül. Eckstein-Kovács Péteren kívül eddig hivatalosan még senki sem jelezte abbéli szándékát, hogy indulna a megmérettetésen.

- Indulni szeretnék, mert elképzeléseim vannak arra vonatkozóan, hogyan lehet a dolgokat jobban csinálni. Ezen kívül megfelelő ismertséggel és támogatottsággal rendelkezem Kolozs megye határán kívül is. Úgy gondolom, hogy Kolozsvár megérdemel egy RMDSZ-elnököt. Nyilvánvaló számomra, hogy vannak még RMDSZ-es politikusok, akik megbírják ezt a feladatot, és rátermettek erre. Az is világos, hogy ez alkalommal többes jelölés lesz. Én azonban nem valaki, illetve valakik ellen indulok, hanem mert úgy érzem, hogy megvalósítható és pozitív elképzeléseim vannak az érdekvédelmi szervezet további működését illetően – nyilatkozta Eckstein-Kovács Péter. (4)


[WEB - Lapunk nyomtatott változatában nem szereplő, kizárólag internetes tartalom.]

Hozzászólások

Kommentek küldése csak bejelentkezett felhasználók által lehetséges.

oszi - 22/11/2010 19:26
..ha valakit a fenti fényképe nem riaszt el,akkor a románoknak magát hanyattvágó liberálist lássák benne.Ennyi !

Zsombor - 22/11/2010 21:00
Eckstein is mindent elvállalna, csak dolgozni ne kelljen.Megszokta.Ha az államelnök nem szánta volna meg most mi lenne? Sikeres ügyvéd. Nem valószínű.

További főcikkek


További főcikkek
Impresszum Adatvédelem Software development by Codespring. Web hosting by Codespring.
Támogatók:
Communitas Alapítvány Communitas Alapítvány
Hungarian Human Rights Foundation Magyar Emberi Jogok Alapítvány - Hungarian Human Rights Foundation (HHRF - New York).
Bethlen Gábor Alap Bethlen Gábor Alap