label_szabadsag
Magunkról | Kapcsolat | Munkatársak
Hu Ro En
Napirenden Kult-Túra Vélemény Körkép Sport Mozaik Hirdetés/Reklám Opera EU-világ Életmód Bulvár Művelődés Campus
Számítástechnika Gazdaság Állatbarát Egészségügy Riport Decibel Motorház Tudomány Totyogó Bonifácz Élő emlékezet Világjáró
Szamitastechnika

« Vissza a főoldalra


WEBKastély reloaded

Létrehozva: 2012. szeptember 25. 14:21


A küküllővári Bethlen-Haller kastély
A küküllővári Bethlen-Haller kastély
A kolozsvári székhelyű PONT Csoporttól az imént érkezett sajtóközlemény szerint második alkalommal indítják útjára a WEBkastély elnevezésű vetélkedőt. A dokumentum szerint nyeremények, kalandok, élmények várnak a jelentkezőkre a rejtélyek feltárása és feladatok megoldása során.


Márton Kinga projektfelelős közli: a verseny típusát tekintve, ez a vetélkedő egyedülálló, hiszen a régi idők szellemét idézi fel a napjaink internetes felületén. „Különlegessége egyedi és kihagyhatatlan élményt nyújt, amely mellett a jelentkezők sok hasznos és fontos információt gyűjthetnek kultúránk kincseiről, a kastélyokról.” – áll a közleményben.

Hozzáteszik: a nyertes csapat díjként egy, Winkler Gyula és Sógor Csaba európai parlamenti képviselők által biztosított brüsszeli utazással gazdagodik, ahol további kalandok várnak majd a csapattagokra.

A közlemény emlékeztet, hogy a 2011-ben lezajlott vetélkedőre 23 csapat nevezett be Erdély különböző tájairól. A csapatoknak 3 ezer személyt sikerült a szavazások által bevonniuk a projektbe. A vetélkedő során a versenyző csapatok négy próbát kellett teljesítsenek, ilyen volt például egy örökbe fogadott kastély múltjával, jelenével és jövőjével kapcsolatos feladatok és egy állandó-próba, amely egy kastélynap szervezéséből állt.

A szervezők az idei versenyre is várják a lelkes csapatok jelentkezését a www.webkastely.ro címen.

A jelentkezés folyamatos, azaz a verseny időtartama alatt 2012. szeptember 17–től kezdődően bármikor be lehet nevezni – áll a közleményben. (4)


[WEB - Lapunk nyomtatott változatában nem szereplő, kizárólag internetes tartalom.]

További cikkek
MA


TEGNAP


TEGNAPELŐTT


Tovább a rovat cikkeihez
Impresszum Adatvédelem Software development by Codespring. Web hosting by Codespring.
Támogatók:
Communitas Alapítvány Communitas Alapítvány
Hungarian Human Rights Foundation Magyar Emberi Jogok Alapítvány - Hungarian Human Rights Foundation (HHRF - New York).
Bethlen Gábor Alap Bethlen Gábor Alap