label_szabadsag
Magunkról | Kapcsolat | Munkatársak
Hu Ro En
Napirenden Kult-Túra Vélemény Körkép Sport Mozaik Hirdetés/Reklám Opera EU-világ Életmód Bulvár Művelődés Campus
Számítástechnika Gazdaság Állatbarát Egészségügy Riport Decibel Motorház Tudomány Totyogó Bonifácz Élő emlékezet Világjáró
Bonifac

« Vissza a főoldalra


A cserkésztáborom

Létrehozva: 2007. október 06. 03:13

HATHÁZI SOMA III. BAmikor elindultunk a cserkésztáborba, izgultam, hogy milyen lesz. Amikor megérkeztünk, le kellett mennünk egy meredek helyen. Amikor leértünk, lepakoltuk a csomagokat és beköltöztünk. Volt egy csűr, ház, de néhányan sátorban aludtak. Én először házba költöztem, utána sátorban aludtam. Volt egy patak is, ahol fürdeni lehetett. A patakhoz közel volt egy forrás is, ahonnan nagyon, nagyon finom víz folyt. Volt 5 őrs, igazából 6, mert volt még egy, amelynek a tagjai legalább 18 évesek voltak. Az én őrsömet Awesome állatoknak hívták. Tudom, hogy egy kicsit furán hangzik. Este a tábortűznél énekeltünk és játszottunk, reggel pedig 9 órakor keltünk, majd tornáztunk, ami azért egy kicsit fárasztó volt. Utána a reggeli nagyon finom volt. Azután jött a zászlófelvonás és a forgószínpad, ahol kézimunkáztunk, majd ebéd, csendes pihenő, fahordás és tábortűz. Így telt el az egész nap.

A legjobban a túrázás tetszett, amikor több kilométert gyalogoltunk a hegyekben, és egy patakon is át kellett kelnünk. Néhányan bele is estek a vízbe. Később felmentünk az egyik hegyre, s ott volt egy focipálya, amit kipróbáltunk.

A legfontosabb dolog számomra az, hogy kaptam egy kék színű nyakkendőt. Azért kaptam, mert már másodszor voltam cserkésztáborban, és ilyenkor a cserkészek már kapnak kék nyakkendőt. A tábor résztvevői közül csak négyen kaptunk, ami azt jelenti, hogy már kiscserkész vagyok!


További cikkek
MA


TEGNAP


TEGNAPELŐTT


Tovább a rovat cikkeihez
Impresszum Adatvédelem Software development by Codespring. Web hosting by Codespring.
Támogatók:
Communitas Alapítvány Communitas Alapítvány
Hungarian Human Rights Foundation Magyar Emberi Jogok Alapítvány - Hungarian Human Rights Foundation (HHRF - New York).
Bethlen Gábor Alap Bethlen Gábor Alap