label_szabadsag
Magunkról | Kapcsolat | Munkatársak
Hu Ro En
Napirenden Kult-Túra Vélemény Körkép Sport Mozaik Hirdetés/Reklám Opera EU-világ Életmód Bulvár Művelődés Campus
Számítástechnika Gazdaság Állatbarát Egészségügy Riport Decibel Motorház Tudomány Totyogó Bonifácz Élő emlékezet Világjáró
Kultura

« Vissza a főoldalra


KISHIREK

Létrehozva: 2008. február 09. 06:11
A KOLOZSVÁRI REFORMÁTUS KOLLÉGIUM a 2008-2009-es tanévben a következő osztályokat indítja: egy I. osztály, egy V. osztály, két IX. osztály – teológiai profillal. Beiratkozni az I. osztályba hétköznapokon 9–13 óra között a kollégium titkárságán lehet (Farkas/Kogălniceanu utca 16, telefon: 0264/430-653.) (8200316)

A BRASSAI SÁMUEL ELMÉLETI LÍCEUMBAN ősztől két első osztály indul. Beiratkozás 2008. február 1-jétől március 31-ig. Érdeklődni az iskola titkárságán lehet az 596-159-es telefonszámon vagy délutánonként Batiz Elly tanítónőnél a 0740-943624-es számon. (8200321)

KIRÁLY LÁSZLÓ: MÍG GYÖNYÖRŰ KÉSEMET FENEM című kötetét mutatják be a Bretter György Irodalmi Kör összejövetelén, február 11-én, hétfőn este 7 órakor a Bulgakov kávéház Irodalmi Szalonjában (Virág/Inocenţiu Micu Klein 17.). A könyvet méltatja, és a szerzővel beszélget Karácsonyi Zsolt.

SZÖKŐÉV-BÁL február 29-én, pénteken este a kolozsvári sportcsarnokban! Védnök: László Attila polgármester-jelölt. Néhányan a fellépők közül: az örökifjak nagykövete, Aradszky László és a fiatalabb korosztály körében közkedvelt Fiesta együttes. A részletekre hamarosan visszatérünk.

CSALÁDI ÁLARCOS ÜNNEPSÉGET rendez batyus alapon a Kismamaklub a Várandósok Klubjával közösen, február 11-én, hétfőn du. fél 6 órától a Brassai utca 6. szám alatti unitárius tanácsteremben. Váltócipő nem kell, csak álarca legyen minden szülőnek és gyermeknek.

STARMÜLLER PÉTER ZONGORAESTJÉT hallgathatják meg február 13-án, szerdán este 7 órától a Sigismund Toduţa Zenelíceum dísztermében (Ferences kolostor refektóriuma). Papp Tibor tanár 12-es növendéke műsorában Bach-, Mozart-, Chopin- és Bartók művek szerepelnek.


További cikkek
MA


TEGNAP


TEGNAPELŐTT


Tovább a rovat cikkeihez
Impresszum Adatvédelem Software development by Codespring. Web hosting by Codespring.
Támogatók:
Communitas Alapítvány Communitas Alapítvány
Hungarian Human Rights Foundation Magyar Emberi Jogok Alapítvány - Hungarian Human Rights Foundation (HHRF - New York).
Bethlen Gábor Alap Bethlen Gábor Alap