label_szabadsag
Magunkról | Kapcsolat | Munkatársak
Hu Ro En
Napirenden Kult-Túra Vélemény Körkép Sport Mozaik Hirdetés/Reklám Opera EU-világ Életmód Bulvár Művelődés Campus
Számítástechnika Gazdaság Állatbarát Egészségügy Riport Decibel Motorház Tudomány Totyogó Bonifácz Élő emlékezet Világjáró
Korkep

« Vissza a főoldalra


Német fiatalok loptak

Létrehozva: 2009. szeptember 17. 02:44


Németországban elítélt, büntetésüket az alsóvisói otthonban (Máramaros megye) töltő németországi kiskorúak loptak meg két kolozsvári személyt kedden a Györgyfalvi negyedben.


A rendőrség közleménye szerint előbb déli negyed egykor jelezte egy nő, hogy öttagú, fiatalokból álló csoportra figyelt fel az egyik Györgyfalvi negyedi utcában, majd a csoport egyik tagja kitépett a kezéből egy szatyrot, amelyben pénztárcája is benne volt, személyi irataival együtt.

A helyszínre kiszálló rendőregység egy hasonló esetre figyelt fel: egy fiatal egy férfi kezéből tépte ki a pénztárcát, majd az áldozat üldözőbe vette a tettest, akit végül a rendőrök fogtak el, és egy 15 éves német tinédzser személyében azonosítottak. A fiatalnál a lopott javakat is megtalálták. Hamarosan kiderült, hogy négy társával együtt az alsóvisói központból szökött meg úgy, hogy ellopták a központ egyik autóját, amelyet Kolozsvárig vezettek. A 14–18 éves fiatalok ellen több rendbéli lopás, illetve abban való cinkosság vádjával indult nyomozás.

 


További cikkek
MA


TEGNAP


TEGNAPELŐTT


Tovább a rovat cikkeihez
Impresszum Adatvédelem Software development by Codespring. Web hosting by Codespring.
Támogatók:
Communitas Alapítvány Communitas Alapítvány
Hungarian Human Rights Foundation Magyar Emberi Jogok Alapítvány - Hungarian Human Rights Foundation (HHRF - New York).
Bethlen Gábor Alap Bethlen Gábor Alap