label_szabadsag
Magunkról | Kapcsolat | Munkatársak
Hu Ro En
Napirenden Kult-Túra Vélemény Körkép Sport Mozaik Hirdetés/Reklám Opera EU-világ Életmód Bulvár Művelődés Campus
Számítástechnika Gazdaság Állatbarát Egészségügy Riport Decibel Motorház Tudomány Totyogó Bonifácz Élő emlékezet Világjáró
Riport

« vissza

FOTÓRIPORT – Kicserélték a koszorúkat a Biasini szállónál!

Létrehozva: 2015. március 17. 20:47

 

Új „hivatalos” koszorúk díszelegnek a Biasini szálló előtt – vettük észre tegnap, miután egy olvasónk jelezte, hogy a piros-fehér-zöld pántlikás, március 15-én elhelyezett koszorúkat „valakik” eldugták három nagy, piros-sárga-kék pántlikás mögé.
Az ezeken lévő szöveg szerint a polgármesteri hivatal és a helyi tanács, a megyei tanács és a prefektusi hivatal tiszteleg a „nép hősei” előtt, holott ezen intézmények egészen más alakú, és más szöveggel feliratozott koszorúkat helyeztek el vasárnap.
Az „eredeti” koszorúkat az ingatlan udvarán, a kukában találtuk meg, de ott jártunkkor már a szemétládában voltak a Deák Levente olvasónk által még lencsevégre kapott, „elrejtett” magyar koszorúk is.
Részletek a holnapi Szabadságban (13)

Koszorúzás március 15-én a Biasini előtt A román intézmények koszorúi A román intézmények „új” koszorúi Deák Levente olvasónk hétfői fotóján az új koszorúk mögé dobott „igazi” koszorúk Kedd délután már csak két koszorú volt meg belőlük Nicsak, mi van az udvaron a kukában? Melyik az igazi? Ez??... … vagy ez!? A többi román intézmény koszorúja is a kukába került, a piros-fehér-zöld pántlikásokkal együtt Kikukáztuk. Egyelőre a szerkesztőségünkben kaptak „menedéket”

[WEB - Lapunk nyomtatott változatában nem szereplő, kizárólag internetes tartalom.]

További cikkek
MA


TEGNAP


TEGNAPELŐTT


Tovább a rovat cikkeihez
Impresszum Adatvédelem Software development by Codespring. Web hosting by Codespring.
Támogatók:
Communitas Alapítvány Communitas Alapítvány
Hungarian Human Rights Foundation Magyar Emberi Jogok Alapítvány - Hungarian Human Rights Foundation (HHRF - New York).
Bethlen Gábor Alap Bethlen Gábor Alap