label_szabadsag
1 USD 3.79  1 EUR 4.66  100 HUF 1.5
Hu Ro En
Napirenden Kult-Túra Vélemény Körkép Sport Mozaik Hirdetés/Reklám Opera EU-világ Életmód Bulvár Művelődés Campus
Számítástechnika Gazdaság Állatbarát Egészségügy Riport Decibel Motorház Tudomány Totyogó Bonifácz Élő emlékezet Világjáró
Kultura

« Vissza a főoldalra


Nyílt nap süteménnyel, játékkal

Létrehozva: 2011. október 14. 02:15


A második alkalommal sorra kerülő Koinónia Nyílt Napra várják az érdeklődőket szombaton a kiadó székhelyére (Mărginaşă utca 42. szám, a sörgyárral szembeni kis utca). A programot 10 órakor nyitja meg Zágoni Balázs kiadóigazgató, majd lesz könyv- és játékműhely Bántó-Tamás Csilla-Andreával, repülőszimulátorozás Barnival, diafilmvetítés, és nem utolsó sorban Borsó Domokos című bábelőadás Bereczky Gyula vándorbábossal.


A felnőttek a megnyitó után Máté Angival is találkozhatnak, Albert Csilla színművész és Visky András író közreműködésével. 12 órától A románok rövid története (szerző: Neagu Djuvara) című könyv kapcsán beszélget Horváth Andor fordító, Hunyadi Attila történész, Lupescu Radu történész, Rostás-Péter István újságíró és Salat Levente politológus, majd délután 5 órától kötetlen program következik Alex MacDonalddal, a Mondd el a történetet című kötet szerzőjével.

A nyílt napon könyvvásár zajlik a Könyvtérben, társasjátékozni lehet a doboz.ro-val, megcsodálhatjuk a Montessori Általános Iskola játékos eszközeit, és ha megéheztünk, a Koinónia könyvcímekből inspirálódott süti- és kajavásárából válogathatunk.


További cikkek
MA


TEGNAP


TEGNAPELŐTT


Tovább a rovat cikkeihez
Impresszum Adatvédelem Software development by Codespring. Web hosting by Codespring.
Támogatók:
Communitas Alapítvány Communitas Alapítvány
Hungarian Human Rights Foundation Magyar Emberi Jogok Alapítvány - Hungarian Human Rights Foundation (HHRF - New York).
Bethlen Gábor Alap Bethlen Gábor Alap