label_szabadsag
Magunkról | Kapcsolat | Munkatársak
Hu Ro En
Napirenden Kult-Túra Vélemény Körkép Sport Mozaik Hirdetés/Reklám Opera EU-világ Életmód Bulvár Művelődés Campus
Számítástechnika Gazdaság Állatbarát Egészségügy Riport Decibel Motorház Tudomány Totyogó Bonifácz Élő emlékezet Világjáró
Allatbarat

« Vissza a főoldalra


Lámák bénították meg Dublin forgalmát

Létrehozva: 2009. október 02. 12:49


Dublin közlekedése meg tudja keseríteni az autósok életét, de most fordult elő először, hogy az ír fővárosban elszabadult lámák és kecskék okoztak hatalmas dugót. [Szóljon hozzá!]


A kavarodásért öt láma és két kecske volt felelős, az állatok Dublin legfontosabb körgyűrűjén, az M50-es úton szabadultak el, és nyolc kilométeres dugót idéztek elő. A „közlekedési gerillákat”, végül a rendőrök helyezték biztonságba egy trélerbe terelve őket. 

A lámák és a kecskék hétköznapjaikon egy cirkusz közönségét szórakoztatják az autósok helyett. Az egyik szállító azonban nyitva hagyta a kaput, így tudtak kiszökni. 

„Főnökük”, Alexander Scholl cirkusztulajdonos visszautasította a rivális cirkusz vezetőjének vádjait, miszerint szándékosan engedték ki a négylábúakat, hogy nagyobb figyelmet szerezzenek a Circus Sydney számára – korábban egy elefánt és egy törpe kenguru is elkóborolt már. „Nem igaz, hogy figyelemfelhívó akció volt. Ha ezek a lámák autóval ütköznek és meghal valaki, kit tartóztatnak le, a lámákat vagy engem?” – reagált hevesen Scholl. (13)


Új hozzászólás

Kommentek küldése csak bejelentkezett felhasználók által lehetséges.

További cikkek
MA


TEGNAP


TEGNAPELŐTT


Tovább a rovat cikkeihez
Impresszum Adatvédelem Software development by Codespring. Web hosting by Codespring.
Támogatók:
Communitas Alapítvány Communitas Alapítvány
Hungarian Human Rights Foundation Magyar Emberi Jogok Alapítvány - Hungarian Human Rights Foundation (HHRF - New York).
Bethlen Gábor Alap Bethlen Gábor Alap