label_szabadsag
Magunkról | Kapcsolat | Munkatársak
Hu Ro En
Napirenden Kult-Túra Vélemény Körkép Sport Mozaik Hirdetés/Reklám Opera EU-világ Életmód Bulvár Művelődés Campus
Számítástechnika Gazdaság Állatbarát Egészségügy Riport Decibel Motorház Tudomány Totyogó Bonifácz Élő emlékezet Világjáró
Mozaik

« Vissza a főoldalra


Új típusú kvízverseny indul a Bulgakovban

Létrehozva: 2016. április 07. 15:59


A négy országban és huszonegy városban jelen lévő ingyenes QuizNight nevű kocsmakvíz hétfőtől Kolozsváron is játszható – jelentették be ma a szervezők. [Szóljon hozzá!]


Megtudtuk: 2016. április 11., hétfőn 20 órától Kolozsváron is játszhatod a Kárpát-medence több településén magyarul zajló kvízversenyt. A szervezők közlése szerint jelentkezni a www.quiznight.hu oldalnak az Asztalfoglalás menüpontja alatt lehet. Infók a QuizNight Kolozsvár Facebook-oldalon. Figyelmeztetnek: a helyek száma korlátozott!

- Lényegében a Szeretlek, Kolozsvár! informális csoport által hosszú hónapokig szintén a Bulgakov Irodalmi Kávéházban szervezett kvízversenyének folytatásáról van szó, csak más formátumban. A részletek a QuizNight Kolozsvár Facebook-oldalon találhatók – nyilatkozta a WebSzabadságnak az egyik szervező.

Közölte: a QuizNight-ra 4-6 fős csapatokat várunk, de nagyobb csoportoknál mínuszpont ellenében akár többen is indulhatnak. A quiz játék két kérdéses fordulóból áll, a két forduló között Villámkérdés körrel. A quiz végén a két fordulóban legtöbb pontot szerzett csapatot, illetve a Villámkérdések nyertes csapatát jutalmazzuk italnyereményekkel!

Megtudtuk: a Kárpát-medence több városában szervezett rendezvény során közel 3 ezer játékos ugyanabban az időpontban játszik, ugyanazokkal a kérdésekkel. A játékok egy bajnokságban, őszi és tavaszi fordulókkal zajlanak, a végén egy döntővel, a csapatok pontjait és a top listát pedig a www.quiznight.hu honlapon folyamatosan nyomon lehet követni.

A QuizNight egyszerre jelenti a közösséget, a tudást, a sikert, az izgalmat, hétről-hétre teljesen új tartalmat, új emberek megismerésének lehetőségét, izgalmas csapatépítőt és egy mindenkit megmozgató országos versenyt – fogalmaztak a szervezők. (4)


[WEB - Lapunk nyomtatott változatában nem szereplő, kizárólag internetes tartalom.]

Új hozzászólás

Kommentek küldése csak bejelentkezett felhasználók által lehetséges.

További cikkek
MA


TEGNAP


TEGNAPELŐTT


Tovább a rovat cikkeihez
Impresszum Adatvédelem Software development by Codespring. Web hosting by Codespring.
Támogatók:
Communitas Alapítvány Communitas Alapítvány
Hungarian Human Rights Foundation Magyar Emberi Jogok Alapítvány - Hungarian Human Rights Foundation (HHRF - New York).
Bethlen Gábor Alap Bethlen Gábor Alap