label_szabadsag
Magunkról | Kapcsolat | Munkatársak
Hu Ro En
Napirenden Kult-Túra Vélemény Körkép Sport Mozaik Hirdetés/Reklám Opera EU-világ Életmód Bulvár Művelődés Campus
Számítástechnika Gazdaság Állatbarát Egészségügy Riport Decibel Motorház Tudomány Totyogó Bonifácz Élő emlékezet Világjáró
Szamitastechnika

« Vissza a főoldalra


VIDEÓ - WRC 5 - itt az első gameplay trailer

Létrehozva: 2015. július 16. 16:44


Bemutatkozott a WRC 5 első gameplay videója, ami nem sok újdonságot tud felmutatni a korábbi részhez képest és a fejlesztőcsapat sem túl biztató, de reméljük a legjobbakat. [Szóljon hozzá!]


Bigben Interactive felügyelete alatt folytatódik a WRC sorozat, ám a fejlesztést nem az eddigi részeket jegyző Milestone vállalta el (ők éppen a saját címükkel, a Sebastien Loeb Rally Evo-val vannak elfoglalva), helyettük a nem túl biztató referenciákkal rendelkező Kylotonn Games ragadta magához a kormányt (ők készítették például a bűnrossz Motorcycle Club-ot). 

Szerencsére a WRC 3-as világbajnok, Sébastien Chardonnet tanácsokkal segíti a stúdiót, így a Bigben által bemutatott, első gameplay videóban látottak talán nem okoznak majd csalódást. A három perces trailerben a játék portugál rallyját vehetjük szemügyre egy Volkswagen Polo R WRC-t irányítva, de a kiadó szeretné rá felhívni a figyelmünket, hogy jelenleg még a béta verziót láthatjuk, vagyis néhány elem nem végleges vagy akár hiányozhat is. A WRC 5 így néz ki most: 

A WRC 5 megjelenése ősszel várható PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PS Vitára. Mi a véleményetek a játékról? (www.gamestar.hu) (4)


[WEB - Lapunk nyomtatott változatában nem szereplő, kizárólag internetes tartalom.]

Új hozzászólás

Kommentek küldése csak bejelentkezett felhasználók által lehetséges.

További cikkek
MA


TEGNAP


TEGNAPELŐTT


Tovább a rovat cikkeihez
Impresszum Adatvédelem Software development by Codespring. Web hosting by Codespring.
Támogatók:
Communitas Alapítvány Communitas Alapítvány
Hungarian Human Rights Foundation Magyar Emberi Jogok Alapítvány - Hungarian Human Rights Foundation (HHRF - New York).
Bethlen Gábor Alap Bethlen Gábor Alap